Referenties – Fuji Logistics Nederland B.V.


Fuji Logistics Europe, onderdeel van Mitsubishi Logistics en gelegen in de bollenstreek, is een logistieke partner met een wereldwijd netwerk met velen agenten en ruim 40 eigen kantoren. Fuji Logistics Europe is gespecialiseerd in opslag- en voorraadbeheer al dan niet onder douane toezicht, wegtransport, distributie en lucht- en zeevrachtzendingen. Met 7.000 m2 aan opslagruimte en een capaciteit van 10.000 palletplaatsen. Sinds 2009 maakt zij gebruik van de diensten en service van DTSD Packaging.

Edwin Gerritse, General Manager van Fuji Logistics Europe: “DTSD Packaging verzorgt voor ons het gehele logistieke verpakkingsproces van het aanleveren van verbruiksmateriaal, hulpmiddelen en machines. Zo ook over efficiency- en milieubesparende maatregelen. We maken nu gebruik van een hoogwaardig meerlaags rekwikkelfolie. Hierdoor is de palletstabilisatie maximaal. Door het gebruik van gerecycled papier wordt het milieu minder belast.” DTSD Packaging optimaliseerde ook het bestelsysteem waardoor het opslagvolume lager werd. Dit leverde een enorme kostenbesparing op.

“Bestaande verpakkingslocaties werden efficiënter ingericht”

Eén van Fuji Logistics Europe’s klanten, Fuji Electric, leek uit zijn jasje te groeien. Om deze groei te ondersteunen en dus de continuïteit te waarborgen werd een uitgebreide check van alle logistieke processen noodzakelijk. Edwin zegt hierover: “ Samen met DTSD Packaging werd gezocht naar een oplossing. Deze zat in een combinatie van “one stop shopping” en “on site” voorraadbeheer. Zo werden de bestaande verpakkingslocaties efficiënter ingericht waardoor Fuji Electric kon groeien zonder ruimte uitbreiding. Voor Fuji Electric een perfecte oplossing!”

Meer weten?


Als we onze kennis over verpakken kunnen inzetten dan doen we dat graag. Dat doen we voor grote bedrijven, maar ook voor kleine start-ups. We halen graag het onderste uit de kan binnen het beschikbare budget om uw verpakkingsproces te optimaliseren.

Neem contact op